GlotPress

Translation of WooCommerce: sq

Filter ↓ Sort ↓ All (34) Translated (0) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (38) Warnings (0)
1 2 3
Prio Original string Translation
Register to Zakeke to use the plugin Regjistrohuni te Zakeke për të përdorur plugin Details

Register to Zakeke to use the plugin

Regjistrohuni te Zakeke për të përdorur plugin
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2017-08-18 19:38:10
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
References:
  • zakeke.php:228
Priority:
normal
More links:
View Zakeke settings Shikoni cilësimet e Zakeke Details

View Zakeke settings

Shikoni cilësimet e Zakeke
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2017-08-18 19:38:10
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
References:
  • zakeke.php:246
Priority:
normal
More links:
Settings Cilësimet Details

Settings

Cilësimet
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2017-08-18 19:38:10
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
References:
  • zakeke.php:247
Priority:
normal
More links:
Innovative platform to let your customers to customize products in your e-store. Multi-language, mult-currency, 3D view and print-ready outputs. Platformë inovative për të lejuar klientët tuaj të rregulloje produktet në e-dyqan tuaj. Rezultatet shumë gjuhësh, mult-monedhash, pamje 3D dhe print-ready. Details

Innovative platform to let your customers to customize products in your e-store. Multi-language, mult-currency, 3D view and print-ready outputs.

Platformë inovative për të lejuar klientët tuaj të rregulloje produktet në e-dyqan tuaj. Rezultatet shumë gjuhësh, mult-monedhash, pamje 3D dhe print-ready.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added (GMT):
2017-08-18 19:38:09
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3

Export as