GlotPress

Translation of Composer: sq

1 2 3 4 25
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Copy link Kopjo lidhjen Details

Copy link

Kopjo lidhjen

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:51 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Show in 3D Shfaq në 3D Details

Show in 3D

Shfaq në 3D

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:51 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Png and jpg images must be 6 images Imazhet png dhe jpg duhet të jenë 6 imazhe Details

Png and jpg images must be 6 images

Imazhet png dhe jpg duhet të jenë 6 imazhe

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:50 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Add product Shto produktin Details

Add product

Shto produktin

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:49 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Oops! You need to upgrade to add more products. <a href="https://zakeke.zendesk.com/hc/en-us/articles/4408226483986">Read this</a> for further information on the 3D/AR Viewer pricing. Oops! Duhet të përmirësosh për të shtuar më shumë produkte. <a href="https://zakeke.zendesk.com/hc/en-us/articles/4408226483986">Lexoje këtë</a> për informacione të mëtejshme mbi çmimin 3D/AR Viewer. Details

Oops! You need to upgrade to add more products. <a href="https://zakeke.zendesk.com/hc/en-us/articles/4408226483986">Read this</a> for further information on the 3D/AR Viewer pricing.

Oops! Duhet të përmirësosh për të shtuar më shumë produkte. <a href="https://zakeke.zendesk.com/hc/en-us/articles/4408226483986">Lexoje këtë</a> për informacione të mëtejshme mbi çmimin 3D/AR Viewer.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:48 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Product limit reached Arrihet limiti i produktit Details

Product limit reached

Arrihet limiti i produktit

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:47 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
You can't use the {0} and the 3D viewer on the same product at the same time. Ju nuk mund të përdorni {0} dhe shikuesin 3D në të njëjtin produkt në të njëjtën kohë. Details

You can't use the {0} and the 3D viewer on the same product at the same time.

Ju nuk mund të përdorni {0} dhe shikuesin 3D në të njëjtin produkt në të njëjtën kohë.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:46 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
By relating a product, you can downgrade and pay less. <a href="https://zakeke.zendesk.com/hc/en-us/articles/4408226483986">Read this</a> for further information on the 3D/AR Viewer pricing. Duke treguar një produkt, ju mund të ulni dhe të paguani më pak. <a href="https://zakeke.zendesk.com/hc/en-us/articles/4408226483986">Lexoje këtë</a> për informacione të mëtejshme mbi çmimin 3D/AR Viewer. Details

By relating a product, you can downgrade and pay less. <a href="https://zakeke.zendesk.com/hc/en-us/articles/4408226483986">Read this</a> for further information on the 3D/AR Viewer pricing.

Duke treguar një produkt, ju mund të ulni dhe të paguani më pak. <a href="https://zakeke.zendesk.com/hc/en-us/articles/4408226483986">Lexoje këtë</a> për informacione të mëtejshme mbi çmimin 3D/AR Viewer.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:46 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Downgrade available Zbritja në dispozicion Details

Downgrade available

Zbritja në dispozicion

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:45 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
You can't use multiple tool on the same product at the same time. Ju nuk mund të përdorni mjet të shumëfishtë në të njëjtin produkt në të njëjtën kohë. Details

You can't use multiple tool on the same product at the same time.

Ju nuk mund të përdorni mjet të shumëfishtë në të njëjtin produkt në të njëjtën kohë.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:44 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Please note that this product has already been set up with the another tool. Ju lutem vini re se ky produkt është vendosur tashmë me një mjet tjetër. Details

Please note that this product has already been set up with the another tool.

Ju lutem vini re se ky produkt është vendosur tashmë me një mjet tjetër.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:43 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Blur Blur Details

Blur

Blur

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:42 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Skybox texture Teksturë skybox Details

Skybox texture

Teksturë skybox

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:41 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Deleting product... Produkti i fshirjes... Details

Deleting product...

Produkti i fshirjes...

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:40 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Please note that this product has already been set up with the {0} tool. Ju lutem vini re se ky produkt është vendosur tashmë me mjetin {0}. Details

Please note that this product has already been set up with the {0} tool.

Ju lutem vini re se ky produkt është vendosur tashmë me mjetin {0}.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-10-29 12:23:40 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1 2 3 4 25
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as