GlotPress

Translation of Composer: sq

1
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
SELECTION MISSING: you must select a SHAPE before adding to cart. Please go to the shape tab on this screen and select the shape that fits best for you ZGJEDHJA MUNGON: duhet të zgjedhësh një FORMË para se të shtosh karrocën. Ju lutem shkoni tek skeda e formës në këtë ekran dhe zgjidhni formën që përshtatet më mirë për ju Details

SELECTION MISSING: you must select a SHAPE before adding to cart. Please go to the shape tab on this screen and select the shape that fits best for you

ZGJEDHJA MUNGON: duhet të zgjedhësh një FORMË para se të shtosh karrocën. Ju lutem shkoni tek skeda e formës në këtë ekran dhe zgjidhni formën që përshtatet më mirë për ju

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2021-08-20 07:42:02 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as